Samenwerking met Restaurant de Nederlanden

In mijn visie is de verkoop van groenten aan chefs die kwaliteit en onbekendere ingrediënten interessant vinden de stip op de horizon waar ik naar streef. Door een tuin neer te zetten waar dit al wel gebeurt, maar natuurlijk ook aan consumenten eerlijke producten worden verkocht, kan ik omzet maken én toch streven naar een interessant aanbod voor specialistische lokale horeca...

Door Corona had ik die ambitie al verschoven naar volgend jaar....

En toen, na een leuke reactie van Caroline Berends op mijn introductie van Veldlof op facebook hebben we contact gehad en is Wilco Berends, de chef-kok en eigenaar van het Restaurant de Nederlanden (met een Michelin ster!) bij mij op de tuin komen kijken. Dat was super inspirerend!

We waren allebei enthousiast over de mogelijkheden voor samenwerking en de pure ingrediënten uit mijn tuin voor zijn restaurant, en als boter bij de vis kwam de eerste bestelling meteen 🙂  Hoe spannend was dat, voor het eerst, de mooiste exemplaren selecteren, wetende dat je een goed product hebt, maar hopend dat het in de smaak valt....

Afgelopen vrijdag is Wilco zowaar meteen weer langsgekomen, nu met zijn koks, allen in tenue. Het was zo leuk te vertellen over mijn aanpak en passie te delen voor spannende, verrassende maar vooral kakelverse ingrediënten!

Heel benieuwd hoe dit verder groeit, aan het enthousiasme zal het niet liggen 🙂