Nieuws: Klaar voor Abonnementen!

Woon je in de buurt van de tuin in Vreeland, of in Utrecht (én kun je wekelijks bij mij op de tuin of thuis groenten ophalen)...

lees dan verder 🙂

In de introductie voor "consumenten" op de website staat wat ik allemaal van plan ben uiteindelijk te kunnen leveren... maar ik ben al blij dat dingen groeien.... en dat het smaakt! Groentetassen met een thema of met groenten uit een specifieke keuken gaat me nu nog niet lukken, maar...

Het moment is gekomen dat ik elke week genoeg groenten heb om een abonnement aan te kunnen bieden, vanaf 1 juni!

De capaciteit die ik nu zeker aankan is 10 abonnementen.  Dit is dus nog erg beperkt, maar ik merk dat organische 😉 groei goed past bij mij, en de tuin. Wanneer het mogelijk is zal dit aantal worden uitgebreid.

De groenten zijn wekelijks op te halen in Vreeland (op woensdag of vrijdag), of in Utrecht op (vrijdagavond of zaterdag ochtend).

Er is de keuze tussen zelfpluk (met uitleg over oogsten, de keuze woensdag of vrijdag langs te komen en vrijere keuze in groenten) en afhaal (alles wordt voor je gedaan, alleen nog in je katoenen Veldlof tas laden).

Het bedrag (€350,- of €250,- per jaar), komt neer op €12,00 of €8,60 per week. Hiervoor krijg je hetzelfde als de groentetas van €15,- respectievelijk €10,- maar dus met flinke korting! Je kunt het ook vier weken proberen voor €55,- (13,75 per week).

Dus voor iedereen die dit wil, laat het me weten door een mailtje te sturen (of via het contactformulier), je krijgt dan meer informatie toegestuurd (pas na betaling is je abonnement bevestigd).

Wie weet zien we mekaar binnenkort elke week 🙂 of gewoon regelmatig voor de losse groenten of losse tassen, in ieder geval tot snel!