Feestelijke opening – Proost op de Oogst!

Omdat een opening in de lente met braakliggend land maar matig is én ik eerlijk gezegd toen ook nog niet wist of er van mijn plannen, dromen en visie veel terecht zou komen, was ik wat terughoudend in het initiëren van een "officiële opening van de tuin"... en toen Corona begon was zelf een kleine bijeenkomst met familie in het water gevallen.

Maar nu ik met trots kan zeggen dat, ondanks dat nog niet de helft is gelukt van wat ik had gewild, de tuin en de onderneming Veldlof echt vruchten beginnen af te werpen wil ik het eerste jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Voor mensen die in de buurt wonen, of op een andere manier verbonden zijn met de tuin of met mij, als klant, vrijwilliger of goede bekende, wil ik over een maand het glas heffen, op degene die mij steunen, positief motiveren en het mede mogelijk gemaakt hebben dat ik deze stap heb durven zetten. Én iedereen laten proeven van wat er voor heerlijks gemaakt kan worden met producten uit de tuin, Restaurant De Nederlanden & "Eten aan de kade" verzorgen een hapje op deze bijzondere plek net onder Vreeland, als een schiereiland omringd door weiland, met vruchtbare grond en veel leven 🙂

Wil je er bij zijn op zaterdag 26 september? mail me dan op info@veldlof.nl

NA een bevestiging sta je op de gastenlijst, er is een maximaal aantal genodigden, dus wacht niet te lang.

(Uiterlijk vrijdag 18 september mailen)

Om 15:00 welkom, als je kunt met de fiets, i.v.m. beperkte parkeerplekken.