Coaching

 

Vóór ik het roer omgooide om mijn passie voor planten na te jagen, heb ik in mijn werk altijd mensen begeleid in hun persoonlijke zoektocht om hobbels in de weg te overwinnen. Naast het kweken van groenten, waar ik veel tijd aan besteed, wil ik ook mensen begeleiden die in een zoektocht naar zingeving en toekomst vastlopen. Door mijn ontwikkelde analytisch en luisterend vermogen gecombineerd met intuïtieve creativiteit en sensitiviteit kan ik met iemand samen bij de kern komen, en zijn of haar proces voorzien van nieuwe inzichten en perspectieven.

Verder geloof ik vurig dat iedereen de moeilijke weg uiteindelijk zelf moet lopen. Je moet het zelf doen. Maar niet zonder hulp! Iedereen kan wel eens iemand gebruiken die professioneel maar betrokken meedenkt, moeilijke vragen stelt en alle aandacht voor jou en jou vraagstuk heeft.

Coaching bij Veldlof is daarom gericht op jou persoonlijke vraag en behoefte.

Door praktische hulpmiddelen, mentale oefeningen, fysieke uitdagingen en passende tools af te stemmen op de persoonlijke wens en behoefte kunnen zinvolle inzichten worden gerealiseerd en concrete handvatten geïnternaliseerd waarmee je gesterkt en voorbereid richting kunt geven aan het vervolg in jou loopbaan. Gezamenlijk zullen we het traject vormgeven.

Door stijl en gesprekstechnieken waaronder aandachtig luisteren in combinatie met (zelfstandig) uit te voeren opdrachten worden innerlijke blokkades in de context van de coachingsvraag blootgelegd. Met Mindmapping en andere oefeningen worden behoeften, kwaliteiten en wensen verduidelijkt waarna concrete stappen kunnen worden gezet.

Belangrijk onderdeel van een traject bij Veldlof is de onconventionele setting van de ecologische kwekerij op het terrein van Boerderij Landzicht; door de buitenruimte met aanwezige natuurlijke elementen te gebruiken in de coaching kom je gemakkelijker los van belemmerende gedachten en patronen en kunnen nieuwe inzichten worden gevormd.

Voor deze gesprekken hanteer ik een uurtarief van 95,- euro. Gemiddeld zijn 10 gesprekken van ongeveer 1,5 uur voldoende om de persoonlijke vraag en antwoorden te kunnen verhelderen en concretiseren zodat je de handvatten krijgt om in jou verdere loopbaan zinvolle en succesvolle stappen te zetten. De coaching gesprekken kunnen ook gecombineerd worden met meehelpen in de tuin; de aardende werking van wroeten in de grond, in de elementen, werkt vaak verhelderend, relativerend en inzicht gevend.

Is je interesse gewekt en wil je in contact komen voor een eerste kennismaking? Stuur dan een mail aan info@veldlof.nl of vul het contactformulier in.

(Ik ben verbonden aan Pro6 Advies, gespecialiseerd in ondernemen: https://www.pro6advies.nl/coaching/coaching-voor-vastlopers/ )